loading...
همه چیز
اطلاعیه مهم سایت "همه چیز"
با عرض سلام و درود خدمت تمامی بازدیدکنندگان گرامی
وب سایت همه چیز برای مدت محدودی امکان دانلود رایگان را به بازدیدکنندگان خود خواهد داد.
تا تاریخ 92/10/09 این امکان برای بازدیدکنندگان گرامی وجود دارد تا بصورت رایگان دانلود کنند
و بعداز این مدت دانلود ها به صورت اشتراک VIP می باشد که مبلغی کم
در قبال پسورد VIP دریافت میگردد.
طریق خرید اشتراک وی ای پی و نحوه تحویل ان در روز های اینده در سایت قرار خواهد گرفت.
با تشکر از شما دوستان عزیز
حسن کاظمی بازدید : 281 پنجشنبه 18 مهر 1392 نظرات (0)

افراد زیادی از خیلی تعاریف و نکات ابتدایی کامپیوتر که برای اکثر مردم خصوصآ جوانان بسیار بدیهی و جا افتاده است ، بی اطلاع هستند و در دنیای مجازی اینترنت ممکن است با اصطلاحات و مواردی روبرو شوند که آنها را دچار سردرگمی یا مشکل کند.
در ادامه به توضیح برخی از نکاتی می پردازیم که هر کاربر ساده کامپیوتر باید بداند. اگر از کاربران تازه کار رایانه و اینترنت هستید توصیه می کنیم این مطلب را با دقت بخوانید.

۱- اول آدرس ایمیل www نمی گذارند: بسیاری از کاربران در اول آدرس ایمیل www می گذارند که این اشتباه است و باعث می شود ایمیل های ارسالی به مقصد نرسند!

۲- اینترنت آن علامت e آبی رنگ نیست: آیکون e آبی رنگ علامت برنامه Internet Explorer، محصول شرکت Microsoft است. خود اینترنت یک شبکه است که برنامه یا آیکون خاصی ندارد.
Internet Explorer به شما کمک می کند از این شبکه برای دیدن سایت های مختلف استفاده کنید. درست مثل اینکه می توانید برنامه کانال های تلویزیون را با یک تلویزیون Panasonic یا با یک تلویزیون Sony یا با هر مارک دیگری ببینید…

برنامه های دیگری هم وجود دارند که کار آن e آبی را می کنند و حتی خیلی بهتر! مثل Safari، Chrome، Opera یا Firefox که می توانید از آنها استفاده کنید.

۳- چت همان یاهو مسنجر نیست: چت کردن لازم نیست حتمآ با برنامه یاهو مسنجر انجام شود. یاهو یکی از شرکت هایی است که سرویس چت اینترنتی را ارائه می کند. با ICQ، MSN Messenger یا Gtalk و… هم می توانید چت کنید (البته با سایر کاربران همان سرویس).

۴- هر کامپیوتری الزامآ ویندوز نیست: یک کامپیوتر را خاموش فرض کنید! حالا باید یک برنامه روی این کامپیوتر نصب شود تا این کامپیوتر بتواند روشن شود و ما از آن استفاده کنیم. به این برنامه ها می گوییم «سیستم عامل» یا «Operating System» یا OS.

یکی از معروف ترین این برنامه ها «ویندوز» نام دارد که نسخه های مختلفی هم ارائه داده است ، مثل ویندوز ۹۸ یا ویندوز xp یا ویستا. ویندوز محصول شرکت Microsoft است.

حال نکته اینجا است، هیچ اجباری به استفاده از ویندوز نیست و ویندوز تنها انتخاب موجود نیست. بلکه این تصور غلط به خاطر سلطه مایکروسافت بر روی بازار به وجود آمده است. در اصل شرکت های مختلف و مشابهی وجود دارند که در این صنعت با مایکروسافت در رقابت هستند و خودشان «سیستم عامل» تولید می کنند. به عنوان مثال، شرکت Apple سیستم عامل Mac را دارد.

۵- پسوند فایل ها مهم است: اول از همه، اصولا پسوند چیست؟ پسوند آن سه حرف آخر اسم هر فایل است که بسته به تنظیمات سیستم شما ممکن است آن را در کنار نام فایل ها نمایش بدهد یا ندهد.
پسوند به ویندوز و شما می گوید که این چه نوع فایلی است. به عنوان مثال یک فایل متنی که فقط حاوی نوشته است پسوندش txt. است.
عکس های واقعی مثل آنها که با دوربین عکاسی می گیرید عمومآ دارای پسوند jpg هستند.
عکس های کارتونی و کامپیوتری و غیر واقعی هم عمومآ gif یا png هستند.
فایل های فشرده شده عمومآ دارای پسوند zip یا rar هستند که آنها را باید با برنامه های مخصوص مثل Winzip یا WinRAR باز کنید.
فایل های اجرایی مثل فایل های برنامه های یا فایل های Setup بازی ها و… هم عمومآ دارای پسوند exe هستند.
آهنگ ها هم که مطمئنا خودتان می دانید، عمومآ mp3 یا wav هستند.

پسوند فایل ها اطلاعات زیادی به ما می دهند. مثلآ اگر کسی یک فایل به شما داد که پسوند آن exe. بود و گفت این عکس خودم است، دارد دروغ می گوید! احتمالآ به جای عکس ، یک برنامه اجرایی است و شاید یک برنامه مخرب مثل یک ویروس باشد.

۶- دومین، دامین یا دامنه: اسم هر سایت (آدرسی که تایپ می کنید که واردش شوید) دامنه آن سایت است. مثلآ دامنه یاهو yahoo.com است. برای داشتن این نام ها باید نام مورد نظر آزاد باشد و مبلغی را سالیانه پرداخت کنید تا به نام شما ثبت شود.

توجه کنید که مثلآ در مثال یاهو، کل عبارت “Yahoo.com” دامنه است، نه فقط “Yahoo” در نتیجه “Yahoo.net” هم یک دامنه جدا است که می تواند متعلق به فرد دیگری باشد، همچنین “Yahoo.org” و… البته شرکت های بزرگ تمام دامنه های اسم شرکت شان را به نام خودشان با پسوندهای مختلف ثبت می کنند.

۷- هاست یا هاستینگ: هاست، هاستینگ یا Host یعنی فضایی که فایل های یک سایت اینترنتی روی آن قرار می گیرد. هر چیزی که شما روی یک سایت می خوانید باید روی یک کامپیوتر واقعی در یک جایی از دنیا وجود داشته باشد. همین مطلب که الان شما می خوانید روی سرور سایت راهنمای وبلاگ نویسان در کشور کانادا است.

این فضا ها هم توسط شرکت ها فروخته می شوند. در نتیجه اگر می بینید می گویند «هاست ۱۰۰ مگابایتی» یعنی به شما ۱۰۰ مگابایت فضا می دهند که فایل های سایت تان را در آن نگهداری کنید.

۸- چگونه سایت داشته باشیم ! برای داشتن یک سایت اینترنتی شما باید ابتدا یک دامنه ثبت شده و یک فضا را داشته باشید. توسط تنظیماتی دامنه به فضای شما متصل و قابلیت استفاده از آن را دارید ، بطوریکه با وارد کردن آدرس سایت و دامنه خود ، به آن فضا یا هاست در واقع مراجعه می کنید. برای نمایش محتویات سایت خود هم نیاز دارید صفحاتی طراحی شود و روی فضای سایت قرار گیرد یا آپلود شود تا بازدیدکنندگان ، صفحات سایت شما را ببینند.

 

تبلیغات در وب سایت همه چیز

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
این سایت با همه موضوعات در زمینه اینترنت،سرگرمی،اموزش و... فعالیت میکند.امیدواریم از مطالب این سایت استفاده برده باشید.در صورت نیاز به نرم افزار و اموزش های خاص لطفا در قسمت نظرات یا با شماره 09335075764 تماس بگیرد تا در عرض 24 ساعت در سایت قرار بگیرد.در ضمن در خبرنامه سایت ثبت نام کنید چون بزودی مطالب جالب و اموزنده زیبایی در سایت قرار میگرد که فقط از طریق خبرنامه سایت به اطلاع اعضای گرامی می رسد.با تشکر فراوان مدیریت سایت:حسن کاظمی پشتیبانی و آموزش ها:مهندس میلاد خان محمدی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما کدام مطالب باعث افزیش آمار وبلاگ و سایت میگردد؟؟؟
    به نظر شما مطالب مهندس خان محمدی در یادگیری شما تاثیر داشته است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 192
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 469
  • آی پی امروز : 57
  • آی پی دیروز : 109
  • بازدید امروز : 69
  • باردید دیروز : 138
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 2,264
  • بازدید ماه : 8,486
  • بازدید سال : 50,511
  • بازدید کلی : 281,667
  • کدهای اختصاصی

    فرم تماس

    تصویر ثابت

    معرفي صفحه به دوستان

    *  نام شما
     

    ايميل شما *

     

    ايميل دوست شما *

     

    ايميل دوست ديگر شما

     
     
     
    دانلود نرم افزار های کاربردی


    firefox
    Mozila Firefox
    v 21.0 Final
    chrome
    Google Chrome
    v 27.0.1453.93
    ie
    Internet Explorer
    v 10.0.9200.16438
    opera
    Opera
    v 12.15 final
    node32
    NOD32 Antivirus Trial
    v 6.0.316.0 Trial
    kaspersky
    Kaspersky AntiVirus
    v 2013 v13.0.1.4190
    idm
    IDM
    v 6.16 Build 2
    babylon
    Babylon
    Pro 9.0.4 r10
    k-lite nega pack
    K-Lite Mega Codec
    v 9.9.5 Full
    tuneup
    TuneUp Utilities
    v 13.0.3000.138
    nero
    Nero Burning Rom
    v12.5.01900
    winrar
    WinRAR
    v 4.20 Final
    kmplayer
    KMPlayer
    v 3.6.0.87
    yahoo messenger
    Yahoo Messenger
    v 11.5.0.228 Final
    بروز ترین ها

     

    منبع:http://gahar.ir