loading...
همه چیز
اطلاعیه مهم سایت "همه چیز"
با عرض سلام و درود خدمت تمامی بازدیدکنندگان گرامی
وب سایت همه چیز برای مدت محدودی امکان دانلود رایگان را به بازدیدکنندگان خود خواهد داد.
تا تاریخ 92/10/09 این امکان برای بازدیدکنندگان گرامی وجود دارد تا بصورت رایگان دانلود کنند
و بعداز این مدت دانلود ها به صورت اشتراک VIP می باشد که مبلغی کم
در قبال پسورد VIP دریافت میگردد.
طریق خرید اشتراک وی ای پی و نحوه تحویل ان در روز های اینده در سایت قرار خواهد گرفت.
با تشکر از شما دوستان عزیز
حسن کاظمی بازدید : 352 جمعه 25 بهمن 1392 نظرات (0)

سرانجام راز استاکس نت کشف شد، هدف تأسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز بنابر گزارش اخیر سیمانتکاطلاعات جدیدی وجود دارد که نشان می دهد کرم “استاکس نت” به دنبال خرابکاری در تأسیسات غنی سازی اورانیوم نطنز بوده است.

محققان امنیتی سیمانتک توانستند پرده از یک راز استاکس نت مبنی بر اینکه برای حمله به تأسیسات غنی سازی اورانیوم طراحی شده است، بردارند.

یکی از مدیران فنی سیمانتک به نام “Eric Chien” در اینباره به وب سایت CNet گفت:

“این بدافزار سیستم هایی را هدف قرار داده است که دارای یک مبدل فرکانس هستند که نوعی دستگاه برای کنترل سرعت موتور است. بدافزار استاکس نت به دنبال مبدل هایی از یک شرکت در فنلاند و یا تهران بوده است.”

وی ادامه داد: “استاکس نت به دنبال این دستگاه ها بر روی سیستم قربانی می گردد و فرکانسی را که دستگاه های مذکور با آن کار می کنند، شناسایی کرده و به دنبال بازه ای از ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ هرتز می گردد. در صورتی که نگاهی به برنامه های سیستم های کنترل صنعتی بیندازید، متوجه می شوید که تعداد کمی از آنها از مبدل هایی با سرعت مذکور استفاده می کنند. برنامه های مذکور واقعاً محدود هستند و غنی سازی اورانیوم یکی از آنها است.”

بنا بر گفته های وی، ظن و گمان هایی در مورد اینکه استاکس نت نیروگاه های هسته ای ایران را هدف قرار داده بود، وجود داشت، اما نیروگاه های هسته ای از اورانیوم غنی شده استفاده می کنند و لذا نیازمند مبدل های فرکانسی که استاکس نت به دنبال آنها است، نیستند.

به نظر می رسد اطلاعات جدید سیمانتک تقویت کننده گمان ها در مورد اینست که تأسیسات غنی سازی نطنز ایران هدف اصلی استاکس نت بوده است. کرم مذکور با سوء استفاده از یک حفره امنیتی در ویندوز گسترش پیدا کرده و payload خود را بر روی سیستم هایی که دارای نرم افزار کنترل صنعتی زیمنس بوده اند، ذخیره می کرده است.

همچنین در لیست خلاصه ای از هدف های احتمالی که سیمانتک منتشر کرده است، تأسیساتی به چشم می خورند که از تجهیزات کنترل عددی کامپیوتری که معمولاً به آنها تجهیزات CNC گفته می شود، استفاده می کنند.

برنامه استاکس نت کنترلرهای منطق برنامه در درایوهای تبدیل فرکانس را که برای کنترل موتورها به کار می روند، دستکاری می کند. این بدافزار فرکانس های مبدل را ابتدا تا بالاتر از ۱۴۰۰ هرتز بالا می برد و سپس آن را تا کمتر از ۲ هرتز پایین می آورد و سپس آن را فقط برای بالاتر از ۱۰۰۰ هرتز تنظیم می کند.

آقای Chien می گوید:

در اصل، این بدافزار سرعتی را که موتور با آن کار می کند، به هم می ریزد که می تواند منجر شود هر اتفاقی بیفتد. برای مثال کیفیت محصول پایین آید و یا اینکه اصلاً تولید نشود، مثلاً تأسیسات غنی سازی نمی تواند به درستی اورانیوم را غنی سازی کند. این کار همچنین می تواند منجر به خرابی موتور به صورت فیزیکی نیز بشود. ما تأییدیه داریم که در این سیستم اتوماسیون پروسه های صنعتی به صورت عمدی خرابکاری صورت گرفته است.

سیمانتک بعد از اینکه نکته ای را از یک کارشناس حرفه ای آلمانی در مورد پروتکل Profibus دریافت کرد توانست پی به جزئیات پیاده سازی و هدف استاکس نت ببرد. این کارشناس حرفه ای به سیمانتک گفت که تمام درایورهای فرکانسی دارای یک شماره سریال واحد هستند و به این ترتیب سیمانتک توانست راز عددهای موجود در کد استاکس نت را فاش سازد.

منبع: سایت ماهر (certcc.ir)

حسن کاظمی بازدید : 336 سه شنبه 08 بهمن 1392 نظرات (0)

\"\"

ویروس ها بصورت کلی در دسته های زیر طبقه بندی میشوند : 

1. ویروس های پلی مورفیک یا چند ریختی ( Polymorphic Virus ) : این نوع ویروس ها بصورت رمزنگاری شده ( Encrypted) وجود دارند و برای مقابله در مقابل شناخته شدن توسط آنتی ویروس ها کد های خود را مرتبا رمز نگاری و مخفی میکنند و پس از گذشتن آنتی ویروس از روی آنها مجددا کد خود را رمز گشایی کرده و شروع به توسعه و رشد خود در سیستم هدف می کنند و به این روش خود را از دیده شدن توسط آنتی ویروس حفط می کنند. نکته جالب در مودی اینگونه ویروسها این است که به محض اینکه توسط آنتی ویروسی شناخته شوند یا فایلی را آلوده کنند که آنتی ویروس متوجه شود بلافاصله الگوریتم رمز نگاری خود را تغییر می دهند و این به این معناست که با هر بار شناسایی این نوع ویروس نوع جدیدی الگوریتم بوجود می آید و شناسایی ویروس را برای نرم افزار آنتی ویروس فوق العاده دشوار می کند . 

به ادامه مطلب مراجعه فرمایید...

حسن کاظمی بازدید : 608 پنجشنبه 03 بهمن 1392 نظرات (0)

با سلام خدمت تمامی بازدیدکنندگان گرامی وب سایت همه چیز 

در این مطلب برای شما دوستاران هک امنیت و کسانی که دنبال نرم افزار های

هک هستند پکیج کامل نرم افزار های هک را تهیه کردیم که امید است مورد استفاده

شما عزیزان قرار گیرد.

لیست نرم افزار های موجود و همچنین لینک دانلود در ادامه مطلب می باشد.

با نظرات خود ما را همراهی فرمایید...

 

 

حسن کاظمی بازدید : 523 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

 

ارسال شده توسط  در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۹۲ در Autoitویروس نویسی | ۸ دیدگاه

آموزش ویروس نویسی جلسه چهارم

آموزش ویروس نویسی جلسه چهارم

آیا تا کنون فکر کرده اید که چگونه ویروس ها خود را در همه درایو ها تکثیر می کنند یا به دفعات زیاد یک عمل را انجام می دهند . حلقه ها بهترین راه برای انجام این چنین رفتارها هستند ما در این جلسه به شما آموزش For  و    While  را خواهیم آموخت . و در جلسات آخر از این دستورات به صورت کاملا کاربردی در ساخت ویروس و تکمیل ان استفاده خواهیم نمود .
دانلود فیلم اموزشی در ادامه مطلب 
توجه:
 
 
اگر مورد استقبال دوستان و بازدیدکنندگان گرامی قرار گیرد قسمت های دیگر گذاشته خواهد شد.
 

 

حسن کاظمی بازدید : 304 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

 

جلسه سوم

آموزش ویروس نویسی جلسه سوم

آموزش ویروس نویسی جلسه سوم


همانطور که می دانید همیشه شرایط در سیستم یکسان نیست و تغییرات زیادی ممکن است در فایلها و برنامه ها ایجاد شود از این رو تصمیم گیری برای تخریب یک سیستم با ویروس کمی مشکل است برای حل این مورد می توان از شرط ها در ساخت ویروس استفاده کرد تا ویروس شما بتواند منطبق با شرایط خاص وظیفه خود را انجام دهد . در این جلسه به شما  If ، Else  و Elseif  را خواهیم آموخت .

دانلود فیلم اموزشی در ادامه مطلب...

نظر فراموش نشه...

 

 

حسن کاظمی بازدید : 364 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

 

 

آموزش ویروس نویسی جلسه دوم

آموزش ویروس نویسی جلسه دوم

در این جلسه در مورد تعریف متغییر و چگونگی استفاده از آن بحث شده است . شما می توانید به عنوان یک برنامه نویس یک مکان از حافظه کامپیوتر را برای یک متغییر رزرو کنید تا بتواند در آن محل عملیات مورد نظر را انجام دهد . به زبان ساده متغییر یک مقدار تغییر پذیر است که میتواند دائماً داده های مختلف را در خود جای دهد . به جز تعریف و استفاده از متغییر در این آموزش نحوه نصب Autoit  ، کار با خاصیت MSBox ، کامنت گذاری در سورس پروژه به صورت کاملاً ساده و روان تشریح شده است .
دانلود فیلم اموزشی در ادامه مطلب...
نظر فراموش نشود

 

حسن کاظمی بازدید : 329 شنبه 14 دی 1392 نظرات (0)

 

 

جلسه اول

آموزش ویروس نویسی جلسه اول

آموزش ویروس نویسی جلسه اول

هیچ کدام از آنتی ویروس های دنیا قدرت تشخیص ویروس هایی که تولید می کنید را نخواهند داشت . می توانید صحت این مطلب را در پایان دوره با تست ویروس توسط خودتان بررسی کنید . در این دوره یک ویروس را از پایه خواهیم ساخت و در هر مرحله آموزش ها به صورت تصویری برای دانلود بر روی سایت در قالب جلسات مختلف بارگذاری می شود . در ضمن تمامی ابزار ها مورد نیاز در حین آموزش در اختیارتان قرار می گیرد .

write sub آموزش ویروس نویسی جلسه اول  اطلاعات دوره :

  • زبان برنامه نویسی دوره :

از  Autoit  استفاده می شود

  • سطح دانش شرکت کنندگان :

شما با کمترین دانش می توانید در این دوره شرکت کنید

  • هدف دوره :

آشنایی با تهدید اطلاعات در رایانه جهت افرادی که به شاخه امنیت علاقه مند هستند .

 

حسن کاظمی بازدید : 379 پنجشنبه 18 مهر 1392 نظرات (0)

ارائه یک تقسیم‌بندی دقیق از ویروس‌ها کار مشکلی است و می‌توان ویروس‌ها را به روش‌های مختلفی تقسیم‌بندی کرد. این روش‌ها می‌تواند بر اساس میزبان ویروس، سیستم‌عاملی که ویروس می‌تواند در آن فعالیت کند، روش آلوده‌سازی فایل و ... باشد. در زیر به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم :


http://up.zedevirus.ir/Pictures/news/anva_virus.jpg
تقسیم بندی ویروس‌ها بر اساس مقصد آلوده‌سازی:

۱ - ویروس‌های فایلی (File Viruses) : ویروس‌های فایلی، معمولاً فایل‌های اجرایی را آلوده می‌کنند. فایل‌های آلوده به این نوع از ویروس‌ها اغلب (اما نه همیشه) دارای پسوند .com یا .exe هستند.

۲ - ویروس‌های ماکرو (Macro Viruses) : ویروس‌های ماکرو، مستندات برنامه‌هایی را که از امکان ماکرونویسی پشتیبانی می‌نمایند (مانند MS Word ، MS Excel و...) آلوده می‌کنند. فایل‌های اینگونه برنامه‌ها اجرایی نیستند ولی درون آنها قسمت‌هایی اجرایی به نام «ماکرو» وجود دارد که می‌تواند میزبان مناسبی برای ویروس‌های ماکرو باشد.

۳ - ویروس‌های بوت و پارتیشن سکتوری (Boot Sector and Partition Table Viruses) : اینگونه ویروس‌ها سکتور راه‌انداز (Boot Sector) دیسک سخت و دیسکت فلاپی یا جدول بخش‌بندی دیسک‌های سخت را آلوده می‌کنند. با راه‌اندازی سیستم از روی دیسکی که به اینگونه ویروس‌ها آلوده شده است، ویروس در حافظه مقیم شده و متعاقباً دیسک‌هایی را که مورد دسترسی قرار گیرند، آلوده می‌کند.

۴ - ویروس‌های اسکریپتی (Script Viruses) : این ویروس‌ها که اسکریپت‌های نوشته شده به زبان‌های ویژوال بیسیک یا جاوا می‌باشند، تنها در کامپیوترهایی اجرا می‌شوند که بر روی آنها Internet Explorer یا هر مرورگر وب دیگری با توانایی اجرای اسکریپت‌ها، نصب شده باشد و فایل‌های با پسوند .html ، .htm ، .vbs ، .js ، .htt یا .asp را آلوده می‌کنند.

ویروس‌ها جدا از تقسیم‌بندی فوق، ممکن است در یک یا چند دسته از دسته‌های زیر نیز قرار بگیرند:

• ویروس‌های مقیم در حافظه (Memory Resident Viruses) : اینگونه ویروس‌ها با مقیم شدن در حافظه، هنگام دسترسی به فایل‌های دیگر، آنها را آلوده می‌کنند.

• ویروس‌های مخفی‌کار (Stealth Viruses) : اینگونه ویروس‌ها به روش‌های مختلف ردپای خویش را مخفی می‌کنند. به این معنی که فایل‌های آلوده به اینگونه ویروس‌ها به گونه‌ای نشان داده می‌شود که یک فایل غیرآلوده جلوه کند. به عنوان مثال عموم ویروس‌ها پس از آلوده کردن یک فایل، اندازه آن را افزایش می‌دهند و یا گاهی تاریخ و زمان ضبط فایل را عوض می‌کنند. اما ویروس‌های مخفی‌کار می‌توانند با روش‌های خاص و بدون تغییر وضعیت ظاهری، عملیات خویش را انجام دهند.

ویروس‌های کدشده (Encrypting Viruses) :

این ویروس‌ها پس از هر بار آلوده‌سازی، با استفاده از شیوه‌های خود رمزی شکل ظاهری خود را تغییر می‌دهند.

ویروس‌های چندشکلی (Polymorphic Viruses) :

اینگونه ویروس‌ها با استفاده از الگوریتم‌های خاص، علاوه بر تغییر شکل ظاهری خود، ساختار خود را نیز تغییر می‌دهند به طوریکه ممکن است جای دستورالعمل‌ها و حتی خود دستورالعمل‌ها نیز تغییر کنند.

ویروس‌های فعال‌شونده بر اساس رویداد خاص(Triggered Event Viruses) :

ویروس‌هایی هستند که بخشی از عملیات تخریب خود را در ساعت و یا در تاریخ خاص انجام می‌دهند. البته باید توجه داشت که تکثیر و آلوده‌سازی فایل‌ها در تمام اوقات فعال بودن ویروس انجام می‌شود.

منبع:http://fa.wikipedia.org/wiki

درباره ما
Profile Pic
این سایت با همه موضوعات در زمینه اینترنت،سرگرمی،اموزش و... فعالیت میکند.امیدواریم از مطالب این سایت استفاده برده باشید.در صورت نیاز به نرم افزار و اموزش های خاص لطفا در قسمت نظرات یا با شماره 09335075764 تماس بگیرد تا در عرض 24 ساعت در سایت قرار بگیرد.در ضمن در خبرنامه سایت ثبت نام کنید چون بزودی مطالب جالب و اموزنده زیبایی در سایت قرار میگرد که فقط از طریق خبرنامه سایت به اطلاع اعضای گرامی می رسد.با تشکر فراوان مدیریت سایت:حسن کاظمی پشتیبانی و آموزش ها:مهندس میلاد خان محمدی
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    به نظر شما کدام مطالب باعث افزیش آمار وبلاگ و سایت میگردد؟؟؟
    به نظر شما مطالب مهندس خان محمدی در یادگیری شما تاثیر داشته است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 192
  • کل نظرات : 4
  • افراد آنلاین : 36
  • تعداد اعضا : 469
  • آی پی امروز : 192
  • آی پی دیروز : 163
  • بازدید امروز : 263
  • باردید دیروز : 478
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 1,735
  • بازدید ماه : 7,957
  • بازدید سال : 49,982
  • بازدید کلی : 281,138
  • کدهای اختصاصی

    فرم تماس

    تصویر ثابت

    معرفي صفحه به دوستان

    *  نام شما
     

    ايميل شما *

     

    ايميل دوست شما *

     

    ايميل دوست ديگر شما

     
     
     
    دانلود نرم افزار های کاربردی


    firefox
    Mozila Firefox
    v 21.0 Final
    chrome
    Google Chrome
    v 27.0.1453.93
    ie
    Internet Explorer
    v 10.0.9200.16438
    opera
    Opera
    v 12.15 final
    node32
    NOD32 Antivirus Trial
    v 6.0.316.0 Trial
    kaspersky
    Kaspersky AntiVirus
    v 2013 v13.0.1.4190
    idm
    IDM
    v 6.16 Build 2
    babylon
    Babylon
    Pro 9.0.4 r10
    k-lite nega pack
    K-Lite Mega Codec
    v 9.9.5 Full
    tuneup
    TuneUp Utilities
    v 13.0.3000.138
    nero
    Nero Burning Rom
    v12.5.01900
    winrar
    WinRAR
    v 4.20 Final
    kmplayer
    KMPlayer
    v 3.6.0.87
    yahoo messenger
    Yahoo Messenger
    v 11.5.0.228 Final
    بروز ترین ها

     

    منبع:http://gahar.ir